Επιτυχία σημείωσε το τουρνουά μπάσκετ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015» (φωτογραφίες)

Επιτυχία σημείωσε το Αναπτυξιακό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας στο κλειστό γυμναστήριο του (Τέντα) από 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2015, με την επωνυμία «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015».
Εξακόσια περίπου παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 14 ετών συμμετείχαν στην κορυφαία γιορτή του μπάσκετ της χρονιάς που φεύγει, γιορτή που έδωσε τη δυνατότητα σε ένα σημαντικό κομμάτι της ροδιακής νεολαίας, να ψυχαγωγηθεί μέσα από το παιχνίδι στις διακοπές των Χριστουγέννων.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
Την προτελευταία ημέρα του τουρνουά ο διοργανωτής, δια του αντιπροέδρου του κ. Μαίου Καμπουράκη, συνεχάρη όλους για την όμορφη γιορτή, ευχήθηκε λόγω των ημερών και απένειμε αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, στις ομάδες, όπως και στους φορείς που εμπλέχτηκαν στην επιτυχημένη εκδήλωση.
Πέρα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που συνεργάστηκε και στήριξε το τουρνουά από την πρώτη στιγμή, την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ, σημαντική ήταν η προσφορά του Δήμου Ρόδου, του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, του τοπικού Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών του Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο.
Οι Σαμαρείτες έκαναν τεράστιες προσπάθειες να καλύψουν με υγειονομικές υπηρεσίες
τα 60 παιχνίδια του τουρνουά.
ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
Λίγο πριν ξεκινήσουν οι απονομές, στην «Τέντα» βρέθηκε ο «Γρηγόρης» η τίγρης απο
τη Νότια Κίνα γνωστή και ως κινέζικη τίγρης, ζώο βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο εξαφάνισης και που με στολή του Διαγόρα ήρθε για λίγο να δει τα μικρά παιδιά του τουρνουά.
Μαζί του και ο Άγιος Βασίλης που πέταξε μπάλες-δώρα στους αθλητές.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ
Όσοι βρέθηκαν στην «Τέντα» τις ημέρες του τουρνουά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Γ. Σ. Διαγόρας, που φιλοξένησε λιχουδιές και όμορφα χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά και δώρα φτιαγμένα από παιδιά του ιστορικού Συλλόγου και τους γονείς τους.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Στου τουρνουά «Χριστούγεννα 2015» συμμετείχαν οι ομάδες:
-Πήγασος Κρεμαστής (30 αθλητές-τριες)
-ΑΟ Σταματίου (50)
-Ελπίδα Πεταλούδων (40)
-ΑΟ Κολοσσός (150)
-Άγιοι Θεόδωροι (35)
-Ροδίων Άθλησης (45)
-4ο Γυμνάσιο Ρόδου (30) και
-Γ.Σ. Διαγόρας (210)

Pin It on Pinterest