Εξορμήσεις κλαδέματος δένδρων ξεκινούν συνεργεία του Δήμου Ρόδου

Στο πλαίσιο βελτίωσης της εμφάνισης και της εικόνας της πόλης,  η Δ/νση Πρασίνου του Δήμου Ρόδου ξεκινά εξορμήσεις κλαδέματος σε  πολλές οδούς στο κέντρο της πόλης. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματισθεί το κλείσιμο των δρόμων στα σημεία όπου θα εκτελούνται οι εργασίες κλαδέματος.

Με απόφαση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Εμφάνισης της Πόλης Στέφανου Κυριαζή, συνεργεία της αρμόδιας υπηρεσίας αρχίζουν το κλάδεμα των δένδρων, από την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στο κέντρο της πόλης.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων να μην παρκάρουν τα οχήματα τους στη συγκεκριμένη οδό  και να ακολουθούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν τα συνεργεία του δήμου κατά την εκτέλεση των εργασιών και να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο κλάδεμα των δένδρων.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα με ανακοινώσεις και με την τοποθέτηση ειδοποιητηρίων στα αυτοκίνητα, θα γίνεται ενημέρωση από τη Δ/νση Πρασίνου για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα κλαδέματα.  Ο κ. Κυριαζής απευθύνει έκκληση σε οδηγούς και κατοίκους να απομακρύνουν εγκαίρως τα αυτοκίνητα τους, βάσει της ανακοίνωσης που θα δημοσιεύεται, αρχής γενομένης από την Οδό Εθνάρχου Μακαρίου,  ώστε να μην εμποδίζουν το έργο των συνεργείων του Δήμου Ρόδου.

Pin It on Pinterest