Εξετάζουν από σήμερα 13 Ιουλίου, οι Ιατροί της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του «Γραφείου Συγκοινωνιών»

Μετά την δίμηνη αναστολή λειτουργίας της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής του Γραφείου Συγκοινωνιών λόγω οφειλόμενων δεδουλευμένων τριών ετών!! απεφασίσθη ομόφωνα η αναστολή των κινητοποιήσεων.

Στο διάστημα της δίμηνης κινητοποίησης  δεν λήφθηκε καμιά  διαβεβαίωση έγγραφη ή προφορική, για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η πλήρης αδιαφορία της πολιτείας με αποτέλεσμα την ασυνέπεια αυτή να την εισπράττουν και οι συμπολίτες μας.

Τελευταία, η ταλαιπωρία που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και κύρια οι συνταξιούχοι, είναι τεράστια.  Δεν είναι μόνο οι κλειστές  τράπεζες, οι αναμονές στα μηχανήματα ανάληψη χρημάτων, αλλά και το όριο των 60 και 120 ευρώ. Χρήματα, τα οποία δεν επαρκούν ούτε για τα βασικά τρόφιμα και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που περιήλθαν οι συμπολίτες μας, οι ιατροί της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους και επιστρέφουν στα καθήκοντα τους  από σήμερα για να εξυπηρετήσουν όλους τους οδηγούς που πρέπει να εξεταστούν από την επιτροπή.

Για τον ΙΣΡ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Pin It on Pinterest