Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο της Ρόδου και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για μασάζ στη Ρόδο        Στις 16-08-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν σε παραλία στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου τρεις γυναίκες υπήκοοι  Κίνας ηλικίας 31, 32 και 51 ετών, γιατί παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (5) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 17-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πέντε υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) αλλοδαπής για μασάζ στη Ρόδο        Στις 17-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου μια 35χρονη υπήκοος  Κίνας, γιατί παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ηχορύπανση στη Ρόδο    Στις 18-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 48χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας   μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (45) λαθρομεταναστών στην Πάτμο  Στις 16-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην περιοχή Λιβάδι Πάτμου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου 45 υπήκοοι Συρίας (34 άνδρες και 8 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός-Σύλληψη (14) λαθρομεταναστών στη Ψέριμο      Στις 16-08-2014 εντοπίστηκαν στη Ψέριμο και μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο όπου συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 14 άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στην Κω     Στις 17-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω δυο υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Παλαιστίνης για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπές στην Κω Στις 17-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην περιοχή Τιγκάκι της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 31χρονος ημεδαπός γιατί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας, αφαίρεσε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα από ποδήλατο στο οποίο επέβαινε αλλοδαπή και αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει ακόμη μια παρόμοια κλοπή. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.
Σύλληψη (24) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 17-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 24 υπήκοοι Συρίας (23 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (7) λαθρομεταναστών στην Κω     Στις 17-08-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Αντιμάχεια της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών επτά υπήκοοι Συρίας που συνόδευαν δυο παιδιά για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2)
μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω    Στις 18-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Συρίας γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα.

Pin It on Pinterest