Δήμος Μουτάφης «Με ικανοποίηση δεχθήκαμε την απόφαση του ΣτΕ. Οι Κασσάνδρες τελικά διαψεύστηκαν”

Δήμος Μουτάφης Δικηγόρος της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του Φώτη Χατζηδιάκου και δημοτικός σύμβουλος

« Με ικανοποίηση δεχθήκαμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας . Είχα χειριστεί την υπόθεση αυτή σε νομικό επίπεδο και η  όλη ιστορία ήτανε τόσο προδιαγεγραμμένο ότι θα απορριφθεί ,όπου απλώς επιβεβαιώθηκαν  οι προβλέψεις που είχα.  Δεν ήταν μια υπόθεση που είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα μπορούσε να έχει πάρει μια διαφορετική τροπή ήτανε ξεκάθαρη νομικά σαν ιστορία .

Οι Κασσάνδρες τελικά διαψεύστηκαν , η Ρόδος είχε γεμίσει το τελευταίο διάστημα  με μια παραφιλολογία , ότι κάθε μέρα βγαίνει η απόφαση και ότι πάμε σε εκλογές .

Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει δημοσιοποιηθεί είναι ακόμη στο γραφείο νομολογίας γεγονός το οποίο σημαίνει ότι είναι και σημαντική  ως νομικό ζήτημα

Οι αιτιάσεις οι οποίες προβλήθηκαν ενώπιον του συμβουλίου της επικρατείας από μόνες τους δεν ήταν ικανές να οδηγήσουν σε ακύρωση εκλογών

Το σκεπτικό της απόφασης του συμβουλίου της επικρατείας δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από επανάληψη προηγούμενων θεάσεων και εκφράσεων που είχαν προηγούμενες αποφάσεις. Σε αυτό που πιστεύω ότι θα δοθεί ειδική έμφαση είναι ότι ακόμα και αν έγιναν αυτές οι παραβάσεις που αναφέρονται , δεν ήτανε ικανές να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών» δήλωσε στο Μαγκαζίνο του Παλμού ο κ. Μουτάφης .

Πηγή: palmos-fm.gr

Pin It on Pinterest