Γιάννης Κούρτης “Όλοι μας θα κριθούμε για το έργο που έχουμε επιτελέσει στο τέλος της θητείας μας από το Ροδιακό λαό”

«O Ροδιακός λαός μας εξέλεξε στο τιμόνι του δήμου Ρόδου για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού και την προάσπιση των συμφερόντων του. Ειδικότερα στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που επικρατεί, ο Ροδιακός λαός περιμένει πολλά από τη δημοτική αρχή, προκειμένου η Ρόδος να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία της ,που θα συμβάλει στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής.
Σεβόμενος ,την ψήφο του Ροδιακού λαού ,θα συνεχίσω απρόσκοπτα και χωρίς τυμπανοκρουσίες το έργο που μου έχει ανατεθεί , ως πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ,ακόμη και αν προκληθώ ξανά να απαντήσω ,στις φραστικές επιθέσεις που δέχομαι από συνεργάτες μου ,μέλη της δημοτικής αρχής. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω μένοντας συνεπής στην υπόσχεση που δώσαμε από κοινού στο Ροδιακό λαό για συνεχή ενασχόληση μας, με την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη Ρόδο αλλά και τους κατοίκους της.

Δεν είμαι αυτός, που θα ρίξω νερό στο μύλο της ενδοπαραταξιακής εσωστρέφειας που κάποιοι προσπαθούν να συντηρήσουν. Οι πόρτες του γραφείου μου, είναι πάντα ανοικτές σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου είτε προέρχονται από την πλειοψηφία, είτε από την μειοψηφία προκειμένου να συζητήσουμε για την αναπτυξιακή προοπτική της ΔΕΡΜΑΕ και να ακούσω τις προτάσεις που θα καταθέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρωταρχικό μέλημα μου ,στην παρούσα φάση ,είναι να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν με διαφανείς διαδικασίες ο διεθνής διαγωνισμός ,για την ανάθεση του Ακταίον σε ιδιώτη-επενδυτή με στόχο την αξιοποίηση του ιστορικού αυτού ακινήτου προς όφελος των συμφερόντων του Δήμου Ρόδου και των πολιτών του νησιού μας.
Εξάλλου όλοι μας θα κριθούμε για το έργο που έχουμε επιτελέσει στο τέλος της θητείας μας από το Ροδιακό λαό στην κρίση του οποίου αφήνω όσους σήμερα επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπο μου».

Pin It on Pinterest