Αστυνομικές ειδήσεις από τα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο     Στις 23-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν σε πάρκο στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δυο 24χρονοι ημεδαποί γιατί κατείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και 19 ναρκωτικά χάπια. επιπλέον στο σημείο που συνελήφθησαν οι δράστες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και ένα ναρκωτικό χάπι.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω        Στις 22-07-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 24 και 22 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Εντοπισμός και σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στην Κω     Στις 23-07-2014 πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δεκατρείς υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest