«ΑΜΛΕΤ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ» στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου από το “Καμάρι” Παστίδας

Ο Άμλετ ξαναχτυπά αυτή τη φορά με πικάντικη καυτερή σάλτσα που έρχεται  μέσα στο καλοκαίρι να ανάψει ακόμα περισσότερο τις αισθήσεις και παραισθήσεις μας!

Στην καλοκαιρινή προσαρμογή του θεατρικού έργου που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το χειμώνα, το κοινό καλείται να συμμετάσχει στην έκβαση και τελική μορφή του έργου, δίνοντας την ψήφο του για την ανεύρεση του δολοφόνου που τριγυρνάει στο βασίλειο της Δανίας. Πως θα γίνει αυτό; Η απάντηση στο θέατρο της Τάφρου Μελίνα Μερκούρη στις 18 Ιουλίου.

Ο βασιλιάς της Δανίας αφού ανακοινώνει ως επίσημο διάδοχο του βασιλείου τον αδελφό του Κλαύδιο, δολοφονείται στην κάμαρα του βασιλείου… Στο μαγειρείο του κάστρου, εκτός από πεντανόστιμες συνταγές, μαγειρεύονται σκοτεινά σχέδια και εκμυστηρεύονται ανομολόγητα πάθη και έρωτες. Η καλοστημένη φάρσα του σεφ Φρόγκι να παραστήσει το φάντασμα του βασιλιά και πατέρα του Άμλετ, θα  μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και θα κάνει το βασίλειο άνω κάτω! Το κοινό παροτρύνεται να ανακαλύψει τον δολοφόνο ψηφίζοντας ανάμεσα στους υπόπτους.

Μία πικάντικη αλλά δροσερή φάρσα που δρα με το κοινό και σκορπίζει άφθονο γέλιο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» !

Θέατρο Τάφρου Μελίνα Μερκούρη, 18 Ιουλίου, 21:00

Σκηνοθεσία : Βίκυ Θεολόγη

Ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

Βογιατζή Ελένη

Γκόγκου Αγγελική

Κασσανής Αναστάσης

Κασσανής Βαλάντης

Κασσανής A. Στέργος

Κασσανής E. Στέργος

Μπάρκας Αλέξανδρος

Μπάρκας Λεωνίδας

Πάττα Σέβα

Πάττας Γιώργος

Τεχνική υποστήριξη:

Κηπουρός Θεόδωρος

Κούρος Γιάννης

Σαλακενός Σταύρος

Σιαλούπ Ιωσήφ

Ηχητική κάλυψη

Κέντρο μουσικής Φώτη Γιακουμάκη

Φωτογραφία : Καλλιστής Σάββας

Video: Άγγελος Πάττας – allaksogolies.gr

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου

Pin It on Pinterest