Ένα ξεχωριστό διήμερο στον Προφήτη Ηλία

Ένα υπέροχο εναλλακτικό διήμερο είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι παραβρέθηκαν στο διαδραστικό διήμερο που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και θέμα: «Υγεία – Ευεξία – Ποιότητα Ζωής» στο ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία
Η κα. Άννα Ζωάννου αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής πολιτικής, Ισότητας δυο φύλων και Τρίτης ηλικίας καλωσόρισε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου τους συμμετέχοντες, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μάθημα γιόγκα από την κα. Κατερίνα Κολιάη, M.Arts, εκπαιδευτικό γιόγκα – Art of Living.
Στην απογευματινή συνεδρία άκουσαν τον γυμναστή κ. Σταμάτη Μάγο, MSc Προπονητικής, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος ανέλυσε τη θετική δράση του αθλητισμού και της γυμναστικής στο ανθρώπινο σώμα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν διάλογο μαζί του, καταθέτοντας τις απόψεις και τις απορίες τους. Στη συνέχεια η κα. Κατερίνα Κολιάη πραγματοποίησε μάθημα διαλογισμού και τεχνικών αναπνοών, για την αντιμετώπιση του στρες και του άγχους.

Το βράδυ έκλεισε στο δείπνο με τις υπέροχες μελωδίες βιολιού από τον κ. Μιχάλη Καλαετζή.

Την επόμενη μέρα, μετά το πρωινό, η κα. Χρύσα Καραγιάννη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, πρόεδρος του παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος ανέπτυξε βιωματικά τις ωφέλειες της Μεσογειακής διατροφής. Επίσης, η ίδια επιμελήθηκε τα πλούσια μπουφέ της υγιεινής διατροφής του διημέρου για αποτοξίνωση. Η διαδραστική εκδήλωση έκλεισε με ξενάγηση από τον κ. Μιχαηλίδη Τάκη τόσο στο ιστορικό κτίριο του Έλαφος όσο και στα μονοπάτια, ανακαλύπτοντας την υπέροχη φύση του βουνού.
Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα

 

Pin It on Pinterest