Έλενα Κουντουρά: “«Δεν θα υπάρξει καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive”

Πολύ νωρίς ξεκίνησε η μέρα της πολυάσχολης πλέον καλλονής του υπουργικού συμβουλίου Έλενας Κουντουρά η οποία για πρώτη μέρα σήμερα θα ενημερωθεί ουσιαστικά για την κατάσταση που θα αναλάβει και θα κληθεί να διαχειριστεί στο υπουργείο Τουρισμού.

«Οφείλω να πω ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου συνεχώς και ειδικότερα σήμερα που είναι και η πρώτη μέρα που θα πάω στο υπουργείο η φωνή του γιου μου, ήταν τα πρώτα συγχαρητήρια που άκουσα και καταλαβαίνετε για μία μάνα πως είναι να ακούει το γιο της να της λέει μπράβο… Λογικό με πήραν τα κλάματα», λέει συγκινημένη.

Δηλώνει πάντως ενθουσιασμένη αλλά και εξαιρετικά αγχωμένη: «Είναι μεγάλη μου η χαρά, ο ενθουσιασμός και η διάθεση να κάνω ότι μπορώ καλύτερο για να επιτύχω για αυτή τη χώρα το καλύτερο δυνατό. Η Ελλάδα πρέπει να έχει Τουρισμό όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά 12 μήνες το χρόνο, κυριολεκτώ σε αυτό που λέω», σημειώνει η ντίβα του διεθνούς ντεφιλέ που πριν από αρκετά χρόνια γνώρισε ως μοντέλο καθολική αναγνώριση και διέγραψε μία εντυπωσιακή και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα καριέρα κατακτώντας δικαιωματικά τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας στο χώρο της μόδας.

Η πολιτική μπήκε σταδιακά στη ζωή της με αποκορύφωμα την τελευταία εξέλιξη και την ίδια να αναλαμβάνει υπουργικό πόστο. «Μεγάλη η ευθύνη, σήμερα ουσιαστικά θα ενημερωθώ για όλα όσα πρέπει. Θέλω να πω ότι το έργο που αναλάβαμε θα το συνεχίσουμε με αγάπη συνέπεια ευθύνη. Θα αξιοποιηθούν και θέλω να σας διαβεβαιώσω για αυτό όλες οι γνωριμίες και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε γενικότερο πλαίσιο πάντα για να αναδειχτεί ο Πολιτισμός και η ομορφιά της Πατρίδας μας», σημειώνει.

Η ίδια εμφανίστηκε καθησυχαστική σε ό,τι αφορά στον θεσμό του all inclusive, η οποία σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το συγκεκριμμένο ζήτημα, έπειτα κι από τις δηλώσεις εκπροσώπου του Συλλόγου των Βρετανικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων στη Daily Mail για αναζήτηση άλλων ανταγωνιστικών στην Ελλάδα προορισμών σε περίπτωση που παγώσει ο θεσμός, ξεκαθάρισε τη στάση της κυβέρνησης, λέγοντας τα εξής:

«Δεν θα υπάρξει καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive. Αντίθετα μέσα από την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των συγκεκριμένων προϊόντων θα ενισχυθεί η διάχυση του οφέλους του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος στις τοπικές αγορές και κοινωνίες».

Πηγή: iefimerida.gr

Pin It on Pinterest